Tuinbonen

Niet iedereen houd van tuinbonen, toch zijn er heerlijke gerechten mee te bereiden.

 

Vanavond hebben we weer heerlijk gegeten, beetje van een recept met toevoeging van mijzelf:

Spaanse tuinbonen met een Roosendaals tintje

Voor de dressing: Halve citroen, sap plus rasp,e.l kappertjes afgespoeld, groene olijven in plakjes,  e.l. mosterd, e.l. olie, 2 e.l. water, geperste knoflook, peper, platte peterselie.

Meng alle ingredienten voor de dressing door elkaar zodat de smaakjes kunnen intrekken.

Tuinboontjes opzetten met een beetje water en 10 min.laten koken.

Varkenshaas ingesmeerd met oestersaus en even bakken in koekepan, na laten garen in de oven.

Paar sjalotjes plus teente knoflook zachtjes fruiten in olijfolie, gele curry toevoegen, dan de tuinboontjes zachtjes mee fruiten,

Dressing erdoor doen, zachtjes laten warmen

Avocado in blokjes snijden, dit gaat heel makkelijk : avocado halveren, pit verwijderen en halve vrucht in de schil in blokjes snijden, met een lepel eruitscheppen en door tuinboon mengsel toevoegen.

Varkenshaas in plakjes snijden, op bord draperen met tuinbonenmengsel eromheen.

Eet smakelijk

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb