Lamsfilet met rucolasalade

Ingredienten:

Stukje lamsfilet, raselhanoutkruiden, peper, wat #zout

Wat rucola genoeg voor X aantal personen

Bieslook, tijm, knoflook, sjalot, pinboompitten, olijven, pecorinokaas

Voor versiering: kleine viooltjes en kleine blaadjes van rode zuring

Tagliatella, olijfolie, balsamico

Bereiden:

Lamsfilet kruiden met raselhanout of peper en #zout.

Tagliatella koken volgens gebruiksaanwijzing, aan kookwater wat knoflook en takje tijm toevoegen.

Sallade wassen en drogen, in kom olijfolie mengen met wat citroensap, zongedroogde tomaat en balsamico azijn.

Lamsfilet even aan bakken, paar minuutjes aan elke kant, laten nagaren in voorverwarmde oven.

Uitje en knoflook fruiten in koekepan, tagliatella toevoegen, even goed doorroeren.

Borden opmaken:

Bergje rucolasla, erover pecorino kaas, olijven, pijnboompitjes, tagliatella ernaast, met viooltjes en zuring garneren.

Lamsfilet in plakken snijden en op het bord draperen.

Eet smakelijk

# Door veel met kruiden te werken voeg ik geen zout toe, proef zelf of je er zout in wil hebben

# Rucola is ook bekend onder de namen raketsla, mosterdkruid, en roquette.

Voor meer info over Rucola klik Hier:

Maak jouw eigen website met JouwWeb