ovenschotel

Een heerlijke ovenschotel van koolrabi en gehakt

Voor 2 personen:

2x koolrabi, 250gr. gehakt, sjalot of ui, 2 teentjes knoflook, 1 ei, wat room, wat geraspte kaas, zout, peper, 1 tl. gemberpoeder, 1 tl. gemalen koriander, 1tl. laos, wat ketjap, mangoshutney, pepertje

Koolrabi in dunne plakken snijden, 3 min. koken.

Gehakt rulbakken met ui of sjalot en knoflook, op smaak brengen met de kruiden en ketjap en lekker wat chutney erdoor.

Ei loskloppen met scheut room en de geraspte kaas.

Oven verwarmen op 180 gr.

Ovenschotel: laag koolrabi, dan gehaktmengsel, dakpansgewijs de koolrabi erover, het eimengsel erover gieten en schotel in de oven plaatsen ongeveer 20 min. tussentijds even kontroleren.

Je kunt er aardappelpurree bij serveren, wij hebben hem puur gegeten, erg lekker.

Eet smakelijk